Hirdetés

Aktív témák

  • ---Lasali---

    Közösségépítő

    válasz Teasüti #42010 üzenetére

    Köszi. Igen a féknyereghez már nem jutott titán csavar, majd egyszer. :D
    Nem állnak azok furán, karom folytatásával áll egy szögben.
    Már rég mértek meg, nem tudom pontosan, 181 körül vagyok. A váz 20 colos, 120 as stucnival. Kb 3 és fél centivel van lejjebb a kormány, a teleszkópra meg most rá van hagyva 2 centi beülés, szóval azzal együtt van 5 centi is. Jó ez így..
    Hát igen ez a gumi a ballonossága miatt is szépen csillapít.
    2.0 es gumit akartam, csak mire össze állt hogy miket kéne rendelni másnak is, addigra elfogyott, így lett 2.2, most hogy kipróbáltam, nem rossz ez, terepen csak hasznos ha szélesebb. Egy hátárnya van hogy a légellenállása jó nagy, tehát gyorsan menni nehezebb vele. A felni az keskeny 21mm körül van.
    Minden sportos biciklin lejjebb van a kormány, mert úgy jók a szögek ha rajta ülsz. Súlypont, irányíthatóság, légellenálláson, sokat változtat hogy milyen magas a kormány. Egyenes háttal kell ülni, nem gerincből, hanem tartó izmokból kicsit, azokra pedig mindig kell erősíteni, minden versenyző folyamat edz hátra és hasra, ez alapfeltétele hogy stabilan tartsd magad a bringán és ne fájjon, ne fáradjon el a hátad.

    Az túlzás hogy kezeden nem veszel észre semmit, fizikát azért nem lehet legyőzni., a róka se egy csoda, csak egy jó teleszkóp, de a belsejének az elvi felépítése ék egyszerűségű, csak jól van kitalálva és jó minőségű. Nagyon finoman puhán mozog, de jobban letapad mint egy rugós teló. Ami tetszik benne hogy ennek ellenére a kis rázkódásokra is megmozdul, a nagyobbakra pedig hosszú mozgással reagál. Pl mikor első métereimet tettem meg vele, rámentem egy kis gyalogosoknak fellépését segítő kisebb útpadkára, és azt hittem leeresztettem a gumim, annyira kidolgozta a szintemelkedést.

    Olyan féket szereltem is már amit linkeltél, az egy borzalom, valami értelmetlen mellé fogás volt, nem is létezett sokáig.

    belaazallat
    Attól függ mennyire sérül meg, azért nehéz azt teljesen elrontani, úgy lehet hazab*szni ezeket a féktüskéket, ha fékkel együtt kitekeredik, és a menet lóg csak ki a fékből, akkor jön az anyás megoldás, de az se szokott segíteni, főleg ha nincs satud amibe bele tudod tépni, akkor muszáj lesz a menetre ráfogni ha hátulról nincs benne imbusz.

    [ Szerkesztve ]

Aktív témák