Hirdetés

Aktív témák

  • rétisün

    veterán

    válasz Auratech #42327 üzenetére

    "Amitől röhögőgörcsöt kapok, hogy korombeli (+40) tagokat látok gyakran, beöltözve, komoly bringán, mint a profik, évek óta egyre növekvő pocakkal..."

    azt miért baj, ha valakinek van egy hobbija (esetünkben a bringázás) és azt normális bringával, ahhoz való ruházatban teszi? röhögőgörcsöt kapsz, ha valaki hord sisakot, vagy drága bicajjal megy? miért?

    az életkorhoz: diákként pl. nem sokan engedhetnek meg maguknak 3-4-500 ezer forintos bringát, viszont kicsit már dolgozott az illető (ergo idősebb is lett) lett rá pénze, hogy egy normális bringát vegyen, ne tescobájkon hódoljon a hobbijának. ettől kapsz röhögőgörcsöt?

    röhöghetsz rajtam is, abszolút hobbibringásként olyan bicajjal megyek, ami talán tényleg túlzás. többször leírtam itt is, nem lenne, ha nem kaptam volna meg nagyon (és ez tényleg nagyon) jó áron. sisakot is felveszem, bringás ruhát is (főleg ilyenkor hidegben, amikor azért a melegítő nem túl szerencsés) aztán ha ez neked röhögőgörcsöt okoz, hát rajta.

    viszont amikor eltörtem a kulcscsontom, örültem, hogy rajtam volt a sisak, és nem kaptam a kulcscsonttörés mellé még egy agyrázkódást is, vagy éppen nem tört be a fejem.

    [ Szerkesztve ]

    war...war never changes.... hol kezdődik a valóság, és hol ér véget a képzelet.....Ron Swanson for president !!

Aktív témák