Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • totalpatec

    tag

    válasz rubico #25030 üzenetére

    Én, most egy hete vettem egy Lg 47la620s-t, és nagyon tetszik.
    Hogy miért 620?
    Az euronicsban egymás mellett láttam a 620-at, 660-at, meg talán a 690-et ugyanazzal a full hd promó filmmel. És..
    Semmilyen különbséget nem láttam a képeik között, pedig ugye 200, 400, 800 hz.
    Ezért hát nem is tököltem tovább, hogy mit vegyek. A 620 kétmagos procival van szerelve, mint a többi, van benne wifi, a smart funkciói ugyanazok, a médialejátszója minden fájlt vitt, amit eddig ráeresztettem, úgyhogy nekem nagyon baba!
    Ami más, mint a 660-nál, és a 690-nél az a vastagság, a direct led háttérvilágítás miatt, a többi ugye edge ledes, ami vékonyabb kialakítást tesz lehetővé ( ez persze a drágább modellek esetében kötelező, hiszen a tehnológiai versenyben fontosak a külsőségek, lásd vastagság). Nekem ez nem fontos, mivel sosem nézegetem oldalról, pláne hátulról. Amivel még kevesebb, az az, hogy nem adnak hozzá Magic távirányítót, dual play-os szemüveget, meg ajándék telót. Valamint nincs benne a Micro Pixel Control, ami a helyi fényerő szabályozás funkció. Ez hivatott előhozni a még mélyebb feketét a képernyőn..
    Hát én ebben sem láttam különbséget a három modell között, hiába nézegettem negyed órát-húsz percet..
    Átkapcsoltam tévé műsorra, ott sem volt semmi különbség, egyforma shit volt mindegyik csatorna az antennájuk miatt. Nem tartom kizártnak, hogy bizonyos körülmények közt talán kijön valami diferencia a modellek közt, de egy blu-ray film, vagy egy dvd lejátszásánál tapasztalatom szerint biztosan nem.
    Szerintem meg kell nézni egymás mellett őket, azután lehet nyugodt szívvel dönteni egyik, vagy másik mellett.
    ..ja, és a 620-nak nem világít az Lg logója..,ha ez fontos valakinek.

Új hozzászólás Aktív témák