Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • aginor

    addikt

    válasz yle_greg #101989 üzenetére

    és MrChris: Szerintem - a gyártót ismerve- olcsóbb lesz, mint a pana/oly variánsok. A belső zoom tök érdekes dolog, de majd meg látjuk hogy hogyan karcol és hogy valójában milyen árcímkével jön ki. Kicsit gyengébb - 12-40-hez viszonyítva- rajzzal, nagyon baráti árazás mellett lehet sikere és egy elég régi űrt töltene ki a rendszerben (miszerint nincs jó fényerejű, de nem méregdrága alapzoom).

    forceberg #101990: a vicc az, hogy közbe tényleg. ;) ;] Én már elég régóta várom, hogy jöjjön ki egy F2 alapzoom, ami méretben és árban inkább a 2.8-hoz ál közelebb, mint az 1.7-hez. FF-en ez a fényerő nem nélkülözhetetlen (bár sokan a Canon F2-e miatt váltottak Canonra), de 43-on minden kicsi is számíthat, ésszerű keretek között.

    hibavissza #101999: egyetértek az árazással kapcsolatban. Pont két ünnep között jött velem szembe egy hirdetés: Z5 480.000k. Háát, komolyan elgondolkodtam, de végül győzött a rendszerváltással járó macera és elengedtem a dolgot (amit egy kicsit azért bánok ám ;) ) .

    Azért vagyunk a világon,hogy valahol vegyünk egy ATI Radeon-t :))) by: LADA VFTS http://www.flickr.com/photos/40852488@N03/

Új hozzászólás Aktív témák