Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • 8th

    addikt

    válasz Lauda #61748 üzenetére

    Nem lehet, hogy pont a rendőrök elől menekült a fazon? A ruházata és a megállításának módja is több mint gyanús. Csak most nyomtam rá a gif-re.

    Én ebben nem látok semmi kivetni valót. Magának köszönheti a madár, ha nem száguldozik simán meg tud állni és haja szála sem görbül. Magára vessen.
    Szerintem tök jó, hogy ott nem szarakodnak a rendőrök, és ezzel ott mindenki tisztában is van. Például ha valaki rátámad késsel, baltával, akármivel a rendőrre néhányszor felszólítják, hogy hagyja abba de nem könyörögnek neki megfogják és lelövik a 'csába. És nincs is ezzel semmi gond. Ezzel szemben nálunk jön a mély-igénytelen primitív kiccsalád szétveri a rendőrautót megverik a rendőröket akik nyüszítve menekülnek el a helyszínről majd ha mindennek híre megy rögtön ott teremnek a felforgató szarházi jogvédő szolgálatok akik az elkövetők mellé állnak sőt egyenesen adják alájuk a lovat. Sokkal-sokkal szimpatikusabb az usa módszer. Ott nem csak az elkövetőknek vannak jogaik ...

    [ Szerkesztve ]

    "Egy nép csak úgy semmisül meg, ha önmagát semmisíti meg. Önmagát a nép úgy semmisíti meg, ha múltját már nem látja, jelenében csavarog, jövőjében nem hisz."

Új hozzászólás Aktív témák