Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • b.

    félisten

    Pedig a válasz szerintem egyszerű, Bejott egy Intel is a professzionális szegmensbe.
    Szerintem Dyingsoul leirta a lényeget.
    Ha kicsit is ismeritek Nvidia uzletpolitikajat, akkor nagyjából korvonalazodhatott már az bennetek, hogy szinte minden donntesuknek közé van a konkurenciához és általában következtetni lehet az érkező kártyák teljesítményebol a konkurens termékekre.
    Ampere válasz AMD nek, valószínűleg jobb lesz az új Navi energiahatekonysaga a vártnál.
    Hopper MCM dizájn 1 év múlva azt jelenti, hogy vagy Intel vagy AMD kiadja a saját chipletes GPU megoldását. Ugye ne feledkezzünk meg Intelről, aki foglalkozik a Big Daddyval [link] és a Big Little dizájnnal [link] ami már elkepzelhetové tesz szabadon variálható több magos GPU-t a CPU n belül akár asztali szegmensben is.
    Big Little nem ismeretlen Nvidiának, hisz a Tegrák is ilyenek az MCM pedig AMD nek, hisz a Ryzen 3000 már megmutatta, hogy tudjak használni és remek lehetőség.
    A zöld oldali felvasarlasok és a héten kijott újabb ilyen hír mind [link] arra utalnak hogy komoly konkurenciaharc lesz hamarosan a 3 szereplő között a professzionális szegmensen belül legalább is biztos, de az onnan leeső dolgok érinteni fogják a gaming partíciót is.
    Kodurit sokan bohocnak tartjuk, de egy jó szakember korlátlan lehetőségekkel most már Intelnél
    AMD pedig képes beleugrani sokszor ilyen dolgokba hirtelen felindulásból is, de biztos hogy lepnek a multi-core irányába.

    [ Szerkesztve ]

    "A számítógépek hasznavehetetlenek. Csak válaszokat tudnak adni." (Pablo Picasso) "Never underrate your Jensen." (kopite7kimi)

Új hozzászólás Aktív témák