Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • interstate76

    addikt

    válasz DrKapocs #19710 üzenetére

    Megértelek, hogy megtartottad, én is gondolkoztam rajta anno, és ha cserélgeted az akksikat, akkor még pár évig ki is szolgál a masina. Ha nem lett volna 2 (saját + céges) telefonom annakidején, akkor lehet, hogy én is meghagytam volna, de 3 teló már tényleg felesleges. Én végül a pár évenkénti csere-bere mellett döntöttem, így most sajátként egy Note 5-öst nyúzok, évek óta, nagy megelégedéssel (előtte meg egy Redmi 4X-et használtam, az is király kis készülék volt). Sztem egy darabig még megmarad, aztán ha lehet kapni 25e Ft környékén karcmentes állapotú Note 8T-t, akkor lehet, hogy arra váltok. Egyéb típusokkal most nem vagyok képben, de köszi a tippet, ránézek a Realme-re! 30 ezer Ft körül van nálam az ingerküszöb telefonok terén, ennél többet egyszerűen nem vagyok hajlandó kiadni arra, hogy kisebb legyen a kijelző kávája és hogy egy kicsit jobb fényképezőhöz jussak (ezeken felül csak az NFC hiányzik, az sem nagyon, és a Note 5 kamerája is nagyon rendben van).

    Korábban én is bt receiverrel használtam egy normál hangfalat, a mai napig megvan, de aztán nagyon olcsón tudtam venni egy nagyobb és egy kisebb bluetoothos hangcuccot, azóta ezeket használom (a kisebbre vezetékesen csatlakozik a monitorom és bt-on egy tablet vagy a telóm, a nagyobbra pedig optikán a nappaliban lévő TV és bt-n nagyritkán valami más). Szóval egyetértek: nem vagyok egy vájtfülű zenehallgató, de én sem szeretem a telók/tabletek dobozhangját. Még a legjobbak sem érnek fel egy normálisabb kis hangfalhoz.

    téglalap, Amerika, hangszóró, hétfő... Nintendo Switch stílusú bt kontrollerek, Teclast tabletek (M40 Plus & M50) és PS4 játékok (Far Cry 4, Heavy Rain & Beyond Two Souls, Prey, The Evil Within 2)

Új hozzászólás Aktív témák