Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Callisto

    őstag

    válasz n000rbi #16486 üzenetére

    LCD-ben még a milliós kategória sem tökéletes sajnos. Az sem mindegy, hogy mikor lett vásárolva a tv. Termékperiódus vége felé már sok visszaküldött és forgalomba visszahelyezett készülék is van.
    Én az 55W809C-t végül is kicseréltettem és marhára nem bántam meg. Alapból, felnyomott háttérvilágítással sötétben szinte nem létezik felhősödés. A szokásos jobb és bal alsó sarkokban van halvány bevilágítás, meg egy nagyon, szinte észrevehetetlen kis foltocska valahol. Abszolút nem zavaró. Csavarlazítás már 50%-os javulást hozott 1 nap alatt. Várok még 2-3 napot, majd egy kis masszírozás szerintem már a tökéleteshez közelítő eredményt fog adni.
    Amit megfigyeltem: a lecserélt készülék nagyon az első széria volt: 206-os sorozatszám. A mostani viszont már 430x-es. Gondolom emiatt is javulhatott a gyártás minősége. Elején még állítgatni kell, előjönnek termelési hibák stb. Ezek mostanra már minimalizálódhattak. Jelenleg teljesen elégedett vagyok a tévével. Sőt az üzlettel is. Tényleg ezer meghajlás és le a kalappal a hozzá állásuk, segítőkészségük miatt. :R

    "A wise man can learn more from a foolish question than a fool can learn from a wise answer." - Bruce Lee

Új hozzászólás Aktív témák