Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • medvegy

    aktív tag

    válasz asddsa #18644 üzenetére

    Szia! Majd írd meg, hogy milyen lett az új, amit a szerviz hozott. Kíváncsi vagyok rá.

    Az én 50W755C is elég felhős volt, főleg középen-alul zavart nagyon (lsd. #18280). Hívtam a szervizt, kijöttek megnézték és azonnal elismerték a hibát, pár nap alatt ki is hoztak egy újat (lsd. #18470, #18504 és #18563). Az 'új' készülék sajnos rosszabb lett mint a régi. A sarkokban igaz kevesebb bevilágítással, de a középen és alul sokkal fényesebb foltokkal, mint a régi (nemcsak töksötétben, hanem már-már felkapcsolt lámpa mellett is lehetett némelyiket látni, szóval durva). Nekem van egy olyan érzésem, hogy amit 'új' készülékként kaptam, az nem is új volt valójában, hanem kisebb (bizonyos vásárlók számára nem zavaró) hibával (felhősödés) visszaküldött darab (akár a 14 napos elállás alatt). Ezt támasztja alá az is, hogy csak maga a TV készülék lett cserélve (bár új dobozban kaptam, a képernyőn matricák elöl rajta voltak és csavarok sem voltak hátul piszkálva) a tartozékok (talp, táp, távirányító) maradtak a régiek. Szerintem a Sony ezeket a visszaküldött készülékeket küldi ki ilyenkor csere TV-ként, némi takarítás, matricázás után. Lehet már az én eredeti 50W755C-m is kint van valakinél...

    Most ott tartok, hogy újra felhívtam a Sony-t és a szegedi szerviz képviseletet, elég lassú az ügyintézés, de korrektnek tűnnek, ha minden igaz, csereutalványt fogok kapni a jövő héten, amit a TV-m vásárlásának a helyén használhatok föl (Sony Center, Szeged).

    Ez jó, mert így tényleg új készülékhez jutok, plusz lehet érdemes lenne az 50W755C helyett az egyel nagyobbat vinni (55W755C), mert külföldi fórumok szerint az talán nem annyira felhős (bár neccesen fér el a TV szekrényemen).

    FOTÓIM: facebook.com/otvos.aerial/ & instagram.com/sandor_otvos/

Új hozzászólás Aktív témák