Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • cotagg

    tag

    Sziasztok,

    KD-49X8505B van valakinek? CA modul + kártya kombóval jönnek a TV adások (Vidanet, Gyôr), folyamatosan kiirogatja a TV, hogy változott a CA modul pin kódja és a beállításokban írjam át különben valami lesz (mire végigolvasnám eltûnik az üzenet). A beállítások között meg is találom az opciót, viszont elképzelésem sincs milyen pin kódot kellene beírnom ide. Csak ez a Sony TV csinálja ezt, ugyanezzel a CA modul + kártya párossal egy egyel régebbi és egy egyel újabb is tökéletesen mûködik. Valaki tudja milyen kódot követel a TV?

    A dolog azért érdekes, mert a külsô HDD-re való felvétel totál megbízhatatlan, úgy 50% eséllyel vesz egyáltalán valamit és minden FW frissítéssel romlik egy kicsit a helyzet. Ha a hibalistában megnézem mi volt a gondja, akkor idônként azt írja hogy vmi kond a CA modullal vagy a szolgáltató nem engedélyezi a dekódolást. (Máskor meg egészen hajmeresztô marhaságokat ír ki a hiba okaként, szóval lehet, hogy csak random bedobálja ezeket a hibaüzeneteket...)

    Gyári értékek teljes visszaállítása már volt, semmit nem segített.

    Bármi tippnek örülnék, nagyjából ott tartok, hogy keresek másik TV-t, amin mûködik tiszteségesen a felvétel funkció. (Nem az enyém a TV és nagyon fontos lenne a felvétel.)

Új hozzászólás Aktív témák