Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Paoloo

    tag

    válasz Lauda #26665 üzenetére

    Most olvasgattam vissza kicsit.
    Az van hogy a kolléga beleesett abba a hibába,amibe én is majdnem.
    Megszokott egy képet az előző tv-jén,tetszett is neki,és azt keresi az újban is. Nekem is egy régi 7000-es sorozatú Samsung után furcsa volt a színe a Sonynak. Már kezdetektől mondta a párom hogy jobb a Sony színe,de nekem akkor is furcsa volt,és már gondolkodtam hogy visszaviszem. Nem sok idő telt el...közben voltunk moziban is,és ott döbbentem rá hogy a Sony színei sokkal közelebb állnak a moziban látottakhoz mint a Samsungé....tulajdonképen annak köze nincs hozzá.
    Tudom miről beszél a kolléga,mert volt Philips,meg ugye Samsung tv-m is,és azokon valóban a dominál a piros szín....konkrétan piros a feje mindenkinek(erős túlzással).
    Az enyém nincs kalibrálva,szerintem kicsit túl is van szaturálva,de akkor is ezerszer jobb színei vannak mint az előző Samsungomnak,vagy Philipsemnek. Jó ez a triluminos panel,én,és a család is nagyon szereti.
    Megfelelő forrással éles a kép! Nálunk digi kábel adás van rengeteg hd csatornával(nagyon jó minőségűek),amik nagyon szépen mutatnak a tv-n,de a médialejátszóról(Dune hd duo) küldött anyagok az igaziak,na azok durván jók!
    Egyedüli hátrány a Samsunghoz képest az,hogy azon a kábeltévé adások egyáltalán nem zajosak,a Sonynál minimális zaj van. Ezt úgy kell érteni,hogy ha 20 centiről nézem akkor látszik különbség,amúgy nem,a nézési távolságból tuti a kép. Azt hozzátenném hogy a Samsung 40 colos,a Sony 55,uh lehet emiatt van.
    Most már azt nem értem hogy miért nem tetszett egyből,mert ha a hálószobába került Samsungra ránézek,nem értem mi tetszett benne. Azért jó kis tv az is,de a Sony jobb...nekem.
    Akkor lenne még jobb ez a 8509,ha legalább 65 colos lenne :P

Új hozzászólás Aktív témák