Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Hmmm1

    aktív tag

    válasz Joshi #29064 üzenetére

    Értem, köszi a választ. Méret tekintetében még ez a 49-es is úgy vagyok vele határeset. Nem túl nagy a szoba, lehet nagy lesz ez is : D Most sacc per kábé 3-4 méterről lenne nézve, ebben az elrendezésben. Tudom az azt mondják elég sok, meg elveszik a lényeg stb. de hát na : d Túl kicsit se akarok. 15 m2 körül lehet a szoba btw.

    Katt! Az imént ezt néztem egyébként. Szépen néz ki, mondjuk szakad elég rendesen a kép itt ott : ) Amúgy nem kis ugrás lenne, mivel jó pár éve ami volt lcd tv-m még hd-readys volt csak, igaz akkoriban nem voltak asszem ennyire problémásak a dolgok. SD tartalom is teljesen megfelelöen nézett ki rajta, nekem. Aztán most meg már kicsit bonyolultabb a helyzet, s őrlődhet rajta az ember, főleg ha előtte kicsit körbenéz, érdeklődik: d
    Ez a 24p filmeknél probléma a leghihetetlenebb szerintem. Samunál is az ajánlott H6400-nál is láttam, bár lehet cska beállítás kérdése. De hogy elég sok tv olyan zsákba macskának tűnik, az is biztos. Illetve hogy Sami is szemét módon elég magas áron ad csak jó tv-t ilyen szempontból. Sony-nál nem tudom mi a helyzet, de azért kicsit durva lenne ha csak 4-500 ezres tvnél lehetne élvezhetően filmet nézni. S érdekes, pont emiatt is lehet az hogy a hozzább értőek a korábbi modelleket ajánlják inkább.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák