Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Joshi

    titán

    válasz Hmmm1 #29067 üzenetére

    "Az FHD-sek méretben szintén nagyon lennének azok, illetve FHD-ért 260-t nem adnék azért már. Hamar idejét múltnak érezném szerintem, ár/érték arányban is lehet."
    Az 55"-os W809C most 240k és szinte kijelenthető, hogy jelenleg a legjobb FHD LCD TV. Na most ha 4K megjelenítőt akarsz mert az mennyire "időtálló", akkor inkább a millió fölötti összegre gondolj. Egyébként is a TV piac folyamatosan fejlődik, de az LCD már nagyon limites mint technológia.
    Visszatérve a 4K-ra, sokan csak a felbontásra gondolnak pedig a színtér is drasztikusan nő a dinamikatartományról nem is beszélve. Az egy más kérdés, hogy ezeket a léptékeket egyelőre csak az OLED tudja meglépni, persze ott is vannak gondok.

    Mozgásmegjelenítésről csak annyit, hogy a Sony úgy jó ahogy van hála a kiváló elektronikának. Nem véletlenül ajánlottam egy kadenciahelyes lejátszót (23,976), mert így minden gondod megoldódik 24p esetén. Ilyenkor nem ajánlott bekapcsolni a MotionFlow-ot, az inkább a TV adásoknál lehet lényeges mondjuk egy sportműsornál.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák