Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • blakey

    titán

    válasz PrinceHerceg #35454 üzenetére

    De létezhet, mint minden rendszert így ezt is tudni kell kezelni, az Android TV valóban okos rendszer de ahhoz már túl okos, hogy a többség kezelni tudja és a legnagyobb ellensége a technikai eszközöknek az aki nem ért hozzá de buzgó módon mindenhez hozzá akar nyúlni és meg akarja oldani. :)
    Több mint 1 év Androidos TV használata után úgy vagyok vele, hogy inkább ezt a rendszert váéasztanám, mint bármi mást. :) Vannak apróbb hibái, bár nálam csak 1 van amit remélem, hogy hamarosan orvosolnak, de én még olyannal nem találkoztam, hogy lassú lenne. Időközönként nyomok egy újraindítást, ez minden rendszernek jó tesz, vannak egyéb okosabb eszközeim amik szintén célhardverként szolgálnak, lejátszásra, játékra, stb. A mindent egy eszközzel megoldani soha sem volt tökéletes, tv-re telepítettem az Archos Playert, nagyon szépen működik, de nem használom. Youtube-ot használom, a program rögzítést használom, 1x kipróbáltam a Asphalt 8-at de inkább megjelenítőként használom, pedig jól teljesített.

    *** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***

Új hozzászólás Aktív témák