Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • salapp

    addikt

    válasz hjtz4t3wrseg #47607 üzenetére

    Amit "tudsz" vásárlás előtt, azt pont a hajadra kenheted, ha a beüzemelt eszköz a műszaki leírás szerinti 178 fokos látószög, de még a tesztek során tapasztalt 45 fokos helyett csak 10 fokot tud. Pont az olyanok tanácsára vettem meg először, mint te, akik azt mondták, a látószög túl van lihegve, úgysem oldalról nézik, blabla. Ja, de arról nem volt szó, hogy csak két, olajos hering módjára egymáshoz passzírozott felhasználó, pontosan szemben ülve, láthat szép képet rajta.
    A boltban, ahol előtte megnéztem, X lux mellett, tipikusan világos képi (demo vagy tévéadás) tartalom mellett ezt nem látod.
    Természetesen a második vásárlás már felhasználótól történt, otthoni környezetben, fényviszonyok között, ahol meg tudtam állapítani, hogy bizony az elsővel panellottó szintjén beszoptam.
    Illetve nem azonnal, a látószög-csalódás után vettem meg újra. Közben volt másik, de a Sony-nak a képe szemből annyira tetszett, hogy nem akartam lemondani róla.
    Szóval nagy valag tudatosság volt a döntések mögött, és a másodiknak megszerzett példány minden minőségi anyag nézése közben mosolyt csal az arcomra, úgyhogy megérte.

    [ Szerkesztve ]

    Cathrine Tate: -Computer says: nooo!

Új hozzászólás Aktív témák