Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • AldoWinnfiel

    csendes tag

    Bedobom ide is, hátha keres valaki véleményt a tévé kapcsán.- :)

    SONY XG 8096 kapcsán.
    Szűk két hete vettem, korábban írtam már róla, további tapasztalatok:
    a HDR ugye alapból visszafogott rajta, fényerő plusz HDR+ támogatás kapcsán is, én kikapcsoltam, az alap beállítások szebbek. Igazából nem volt még olyan tévém, amin a HDR előnyt jelentett volna, szóval annyira nem hiányzik. Az 'alap" 4K kép viszont tökre szép, az LG6740-hez képest nagyon jók a színek. Egyetlen film volt, amivel megküzdött a képmegjelenítés, egy francia thriller, ami nagyon sötéten és barnán volt fényképezve, azt nem igazán szerette. (Mondjuk én sem, mert akármilyen megjelenítőn néztem, mindenhol elég gyatrának tűnt a fényképezés.) Kontrasztossággal IPS ellenére elégedett vagyok, mondjuk azt hozzátenném, hogy mindig úgy filmezek, hogy egy ledsor ad világítást a szobában.
    Android teszi a dolgát, eddig semmi problémám nem volt vele!
    Az évben eddig 124 filmet néztem, plusz hat évadnyi sorozatot, szóval (főleg most ezekben a félkaranténos időkben) sokat nyüstölöm ezt a tévét (is), elég nagy filmbuzi vagyok :DD Egy-két ismételt sporteseménybe belenéztem tv adásnál is, nagyon rendben lesz ez focimeccsekhez is. :) Szóval elégedett vagyok. Jó volna egyszer egy prémium minőségű tévét is venni majd, de hát a költségvetés ennyit engedett, elégedett vagyok. :)
    Kis fun sztori: a tévé három embernek is nagy örömet okozott. Egyfelől ugye nekem, másrészt a 15 éves öcsémnek, akit megleptem a korábbi 55-ös LG tévémmel, meg a legkisebb négy éves öcsémnek is, aki meg a nagyobbik 32-es Lg-jét örökölte meg, és most már a szobájában is tudja nézni a STAR WARS-t, amire most nagyon rá van kattanva. :D

Új hozzászólás Aktív témák