Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Technoman

    őstag

    válasz Dr. O.K. #68448 üzenetére

    Sajnos, ez a büdös nagy fogyasztói társadalom rákfenéje.
    A termékeknek már nincs értékük, hamar(abb) elromlanak. Ha meg nem, elavulnak. El kell engedni (nagy)anyáink olyan márkáit, mint pld. a Hajdú Energomat mosógépet, ami elment 20-30 évet (állítólag már a méregdrága Miele sem olyan, mint rég)
    Ugyan ez a helyzet a TV-vel is. Nekem eddig (cca 20 évig) csak Panasonic TV-im voltak. Az első (természetesen plazma) még mindig működhet, bár már vagy 1 éve nem kapcsoltam be. A legutolsót cca 13 éve vehettem. Az most is, napi szinten müxik.
    Én még az a generáció vagyok, aki hisz/hitt a japán elektronikában (Yamaha erőlködöm, Technics hangfalaim vannak) Ebből az okból fakadóan vettem Sony TV-t (sajna a Pana márka már a múlté), de abban a tudatban, hogy ez már az előd élettartamának a felét sem fogja kibírni (ezért is vettem rá, gyári + garit)
    Nem vagyok benne biztos, hogy a jelenleg futó többi márka jobb lenne. A családban most romlott el egy bazi nagy Samu TV (sosem venném a márkát) nagyon csúnyán foltos a kijelzője. A napokban hoztak vissza egy 2 napos LG oled TV-t, aminek a két oldala becsíkozódott.
    Sajnos, ez van.

Új hozzászólás Aktív témák