Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • kisorosz

    tag

    Üdv!
    valszeg sokszor előfordult már(olvastam már többeknél), de a probléma: amikor túl nagy torrent fájlt rakok be, egyszerűen a router nem birja és restartol...és kezdi előröl az ellenőrzést (néhány torrentet 2-5 gigásat sőt még egy 100 gigásat is simán elkezdi vissza tölteni, de néhányat mindig leakar ellenőrözni!!! mindig, akárhányszor újra indul... ezek 50-30-7 gigásak [sorozatok], és mire átrágná magát a dolgon újra indul és újra kezdi...).
    Egy 320 gigása, 3.5-ös külső vinyó van rajta saját táppal, minden A Leírások szerint lett csinálva (sambával egy kicsit kellett játszani, de az is ment egy ideig, most megint nincs valamiért), de nincs sok időm ezekkel bíbelődni, de mi lehet a baja? Lehet hogy már leírtátok egy párszor, de mivel lehet rajta segíteni, hogy ne restartoljon, ne ellenőrizzen már ennyiszer?
    Előre is köszönöm:)
    Üdv!

    "Listen, you lot,you're all whizzing about,it's really very distracting. Could you alljust stay still a minute? Because IIIIIIIIII AAAAAAAM TALKIIIIIIIIIING!" (Doctor Who - S05E12 - The Pandorica Opens)

Új hozzászólás Aktív témák