Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • kezo0

    addikt

    válasz dunnovf #130692 üzenetére

    Tévedsz, itt egy hetek óta jelentkező bugról van szó. 4-5 nap után megszűnik egyes rögzített műsorok visszajátszhatósága, mégpedig oly módon, hogy a VTV boxon a felvett műsor indexképe alatt egyszerűen eltűnik az a gomb, amivel a lejátszást el lehet indítani. Többször volt már erről itt szó, és Vodafone-os fb-csoportban is többen jelezték. Én magam be is jelentettem (és tudtommal más is), tudnak róla, elvileg dolgoznak rajta.
    Mert nincs olyan, hogy valamit rögzítek, és utána csak 5 napig tudom lejátszani. Ha valamit lehet rögzíteni, annak a Vodafone szerint 90 napig megnézhetőnek kell lennie. A másik lehetőség, hogy egyáltalán nem lehet egy tartalmat rögzíteni. Köztes opció nincs.

    Mutatom is, hogy értsd:
    Ahogy látod, ez az epizód aug. 21-én, tehát múlt hét hétfőn lett rögzítve, és kb. múlt péntekig-szombatig meg is lehetett nézni – aztán ilyen lett:

    Ez meg itt az e hét hétfőn rögzített epizód, amit most még le lehet játszani, de jó eséllyel még ma vagy holnap ennél is el fog tűnni a „Felvétel lejátszása” gomb.

    Ez így nem normális, ez egy hiba, és más csatornákról rögzített műsoroknál is ez történik – igaz, nem biztos, hogy minden csatorna minden rögzíthető műsoránál (mert ugye ki tudná ezt végigpróbálni). Így viszont legalább nehezebb megtalálni, hogy mi okozza. De nem valószínű, hogy mondjuk a fenti példánál konkrétan a Duna TV egyszer csak kitalálta volna, hogy mostantól csak 4-5 napig nézhető meg egy Duna TV-ről rögzített műsor, hiszen még a visszanézővel is egy teljes hétig visszanézhetők ezek, és ismétlem, hivatalosan 90 napig lehet visszanézni a rögzített műsorokat a VTV rendszerben. Nem történt arról tájékoztatás, hogy egyes csatornák és/vagy műsorok esetében ettől eltérhetnek az adott csatorna korlátozásai vagy bármi más miatt.
    Ha ez nem egy hiba lenne, akkor az ügyintézők sem vennék fel róla a hibajegyet, márpedig felvették.

    Beam me up, Scotty! There’s no sign of intelligent life down here…

Új hozzászólás Aktív témák