Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • MateD

    újonc

    Sziasztok!

    Nem tudom van-e olyan, aki hasonló problémákkal küzd (Debrecen), vagy volt-e már szó itt erről, de amikor a UPC-t megvette a Vodafone, azóta az internet, finoman szólva, nem megfelelő. 1,5 éve azzal kezdődött, amikor ki kellett cserélni a UPC router a Vodefone-osra, hogy a WIFI állandóan ledobálta az eszközöket, vagy ha nem is ledobta, mintha újra indult volna a wifi és újra kellett minden eszközön csatlakozni. Emiatt voltak már kint 1,5 év alatt 2x (természetesen problémát nem találtak), ezt a problémát azóta sem orvosolták. Ezt én orvosoltam egy saját router-el (akkor még jó volt vezetéken a net).
    Később már a TV adással is kezdtek gondok lenni, gyakori jelenség, hogy a kép szakadozik, miközben a hang jön normálisan, leggyakrabban este 9 óra környékén fordul elő. Mi még mindig a UPC-s TVBox-ot használjuk mert nem cserélték ki.
    Kb. 3-4 hónapja már azokon az eszközökön is rossz az internet, ami közvetlenül a router-re vannak csatlakozva vezetéken, minden napos jelenség, sőt 1 órában akár 10-15x is előfordul, hogy 10-20 másodpercre nincs internet (összes gépen, telefonon, TV-n).

    Egyéb infó:
    - igen, tucatszor reseteltem a router beállításokat gyári beállításra
    - a wifi csatorna is be van állítva, hogy ne zavarja a szomszédé
    - 1000 Mbit/s-os a net
    - router típus: Vodafone TG3442DE

    Van esetleg bármi ötlet, infó? Én már a DIGI-re váltáson gondolkodom.

    Előre is köszönöm a válaszokat! :)

Új hozzászólás Aktív témák