Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Vibalazs

    tag

    válasz kabelmania27 #131790 üzenetére

    Kiért sikeresen a technikus. Házban nem kellett semmit sem csinálnia. Az oszlopon kellett valamit cserélnie. Azóta a jelszintet a modem jónak jelzi. Érdekes módon most 13-14 es értékeket mutat. Letöltést sokkal hamarabb megkezdi kevesebbet gondolkozik.
    Sajnos a weboldalak továbbra is nagyon nehezen akarnak elkezdeni betölteni. Amint az elkezdődik utána már csak egy kettő dolog nem tölt be az adott weboldalon. Majd kb 1-2 perc és használható. Van mikor pár másodperc ugyanazt betölteni. Próbáltam windows, linux, android-al is.

    Amire én rájöttem, hogy a régi routerre kapcsolódva normálisan működik. Viszont az új 1000-es sebességű router lassabban működik.

    Most jön a csavar, ha ezt az elvileg lassabb routert, mögé kötöm a régi 100-as routerre, akkor minden hiba megszűnik. Csak ügye így nem sok értelme van az 500-as netnek.

    Próbáltam csak a modemre egy routert kötve, de nem változtatott semmin sem. Kb 10 patch kábelt próbáltam végig, de nem változtatott semmin sem. A fali kábelt egy drága műszerrel leteszteltem, javítás után jól működött. A csatlakozó volt kikopva. Ezért csak 100-as sebességet tudta stabilan.

    Kérdés: Szolgáltató különbséget teszt a modemre rácsatlakoztatott eszközök között? Máshogy irányítaná a forgalmat?

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák