Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • boborján2

    aktív tag

    válasz cocka #132666 üzenetére

    Nyilván egy ideig licencelték a horizon nevet meg a boxokat, és meg kell tőle most már válni ,mert lejárt az idő.

    De mi a különleges abban hogy foglalkozni kell a visszaküldéssel? Persze hogy kell, egyik szolgáltató sem fog érte kifáradni. Ha trékomnál is bármit vissza kell küldeni ,azt magadnak kell intézni,ingyenes csomagként. De pl. amikor lemondtam a upc tányéros sz@rját , akkor is vissza kellett vinni a cuccot a legközelebbi hivatalos partnerhez.
    Sőt még engem is megfenyítettek, mert követeltek egy smart kártyát ,ami soha nem is volt nálam.
    Végül lezártuk azzal ,hogy mutasson a futárcégtől egy átvételi aláírást es egy csomagszámot ,amikor érkezett külön a kártya. Nem tudtak ilyet így elnézést kértek és mentek a levesbe.
    (Utólag kiderült , hogy mutyizbak házon belül a kártyákkal, és az előfizető 2. 3. kártyáját osztogatják a haveroknak, mert a csóró szegényeknek biztosan nincs pénzük előfizetni)

    Kimenetek szempontjából ez vitás helyzet lehet ,hogy nem tudod használni régi tv-vel. Ilyen esetben kíváncsi lennék a voda véleményére.
    Hangimenetre nem tudok mit mondani, nekem tv-ből optika megy D/A konverterbe és onnan rca a stereo erősítőbe. Ezért is vettem olyan tv-t ami nem válogat a hangokkal ,hanem megeszi mindet és kitolja magából ahogy én szeretném.

    Visszatérve a boxra....
    Ha nem megy az új a régi helyére rakva ,akkor gondolom csak be kéne telefonálni ,hogy hogyan tovább , hiszen az előfizetőtől nem elvárható ,hogy kitalálja magától.
    Ha ez megtörtént , én kizárt dolognak tartom ,hogy nem találtak megoldást vagy nem ment ki egy szaki megoldani a problémát.

    Az semmiképp sem megoldás ,hogy elkezdek vakon tudatlanul barkóbázni és mérgelődöm ,hogy hú de sz@r mert nemnl indul.

    (Pont iptv szereld magad csomagban volt ilyen esetem ,hogy nem indult a box. Telefon trékomnak, és pár perc alatt lőn világosság)

    ignored users : snyper990 | SlayR0113

Új hozzászólás Aktív témák