Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Miklós315

    aktív tag

    válasz Anfänger #25999 üzenetére

    +1 :K

    Tovább cizellálva ezt a gondolatmenetet:
    ma "Babilon, Szodoma és Gomorra" korát éljük, amikor a pénzéhség gátlástalan felelősséghárítással kombinálva az ember az embert lealacsonyítva, tárgyiasítva fel- és ki- és elhasználva rombolja, "humánerőforrásként" elemészti, mint egyszer használatos eszközöket az önző vágyaihoz.
    a) politikában a saját zsebük tömése végett elvtelen, nyíltan (átlátszóan) hazug, áruló - felelőtlen - tevékenységet folytatnak "felelős beosztásban",
    b) a gazdaság csak a pénzt kergeti, az etikus gazdálkodás, a fenntarthatóság és a méltóság nem szempontok,
    c) a divat és a kultúra maga a dögvész, a rothadás: gyerekeket felnőttnek, felnőtteket gyereknek "adnak el" a címlapon, a reklámban, a kifutón, a videoklipben, a pornóban, a "mindenhol is", és "mainstream szakmai etikettként" elfogadja a világ. MINDEN át- és túlszexualizált (autót, hajsampont, telefont, ételt, stb., stb., stb.), mindent a szexszel adnak el (reklámoznak, "csinálnak kedvet" a portékájukhoz), és ez annyira elterjedt, hogy megszoktuk és nem szisszenünk fel, nem kérjük számon.
    Deviancia (abc-lobbi, benne az üzleti pedofíliával (hormonkezelés, végleges csonkoló beavatkozások --> nemváltó gender undormány "egészségügyi" (sic!) profitorientált nagyipar kiépülése-fenntartása), benne az egyre nyíltabb konkrét pedofíli-lobbival (megmondóemberek cikkekkel, bejegyzésekkel, előadásokkal propagálják, hogy nincs s emmi baj, ez is csak szexuális, tehát természetes emberi (állati) ösztön, hogy "akár egy csecsemővel is (mert mi a kor?)" by etikaprofesszor a tengerentúlról (hányinger) - és nem sodorja el a népharag, hanem hümmögve érvként kezelik, eltartott kisujjal, mintha az élet értelméről diskurálnának teasütemény mellett...).
    Gyilkosság (eutanázia és abortusz), öngyilosság (a deviancia és politikai-gazdasági nemtörődöm önzés következményeit senki nem vállalja, segítséget nem nyújtanak --> csődbe visznek a spekulánsok? na és?? széttrancsíroznak kiskamasz korban (10-14 éves gyereklányok mellevételi műtétjei - épp angol visszakozás, botrány bontakozik ki, talán végre besokallnak és normalizálódik a társadalom), meg eltávolítják a genetikailag meghatározott és működő, normális külső-belső nemi szerveket, sterilizálás!!!!, stb.).
    Ebben nőnek föl, milliárdnyi inger/perc plakáton, magazinban, online, tv-ben, rádióban az emberek, teljes tévút, teljes elvesz(ejt)és.
    Felelős: nincs.
    Ja, de: "Isten a hibás"... :(((

    "Szerintem."

Új hozzászólás Aktív témák