Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • cikasz

    őstag

    válasz Gyantusz #1707 üzenetére

    Mindenkinek van egy nézete. Én az enyémet nem tudom hangoztatni mert lecsuknának. Utálom a lent emlitett két (ööö mit is irjak, hogy meg ne sértsek senkit)(bár azzal, hogy utálom már gondolom sokaknak a lelkébe tiportam) nemzetiséget.(ez jó?) Ezen senki soha nem fog változtatni.Az hogy nem irtam szavakat helyesen, hát bocsánat. Valószinüleg eme irásban is lesz ilyen, de hát valamibe belekell kötni ugye.(ebbe is lesz biztos)
    Az irásodat amire reagáltam , hogy én magyar (mert ugye kis betüvel kell irni állitólag (nem vagyok jó magyar helyesirásból (31 éves vagyok amugy kérdésedre válaszolva))) vagyok én arra a két nemzetiségre gondoltam egyből és ha tetszik ha nem nekem az sértés , hogy valaki, vagy bárki oda sorolna!
    Most kötözködjek én is azon , hogy te miket irkálsz?
    Kérdés: szerinted a MOSAD minden férfi ügynöke, munkatársa kasztrálva van?
    Nem körülmetélésről van szó?

    csak, hogy tudd, hogy végigolvastam amit irtál :
    Nosza rajta, vitassuk meg!
    Válaszom a második mondatban keresendö.
    A vallással kapcsolatban pedig annyit mondanék el, hogy személy szerint semmiféle vallást nem ismerek el, mert olyan, hogy: isten, nem létezik.

    Az, hogy másokat megbántasz, neked lehet személyeskedni felelőségrevonás nélkül, de másnak nem.
    Nem emléxem, hogy bárkinek személy szerint nekiestem volna, ha igen akkor bocsánatot kérek.

    Honnan veszed azt (ld. 1702. hsz.), hogy a családodban / rokonságodban nem volt áldozat? Vagy nemzetiségedben (!elvégre magyar vagy!)?! Már ha csak a 2. magyar hadsereget nézem is, mert közvetve a nácik miatt kellett kimenniük Szovjetunióba (valamint a Horthy-kormány...), az 1. és a 3. m. hdsg-ről már ne is beszéljünk (ill. a ''Nyilasok'' politikájáról).

    NEM a németek miatt kellett kimenni hanem a magyar politikai ''elit'' miatt. Amit müveltek az első és a második világháborúban a politikai és/vagy katonai szinten.
    Mondjuk ezt lehet, hogy csak én gondolom igy egy könyv elolvasása után ( most leesett az állad mi, hogy tudok olvasni? :U ) Ormos Mária : Magyarország a két világháború korában 1914-1945.(történelmi kézikönyvtár)

    <Igencsak vigyorognék azért, kedves CIKASZ, ha te is az előbb említett nemzetek valamelyikéhez tartoznál, tudtodon kívül...!

    Én viszont sirnék.
    ennyi.

    https://www.facebook.com/groups/775784742804666

Új hozzászólás Aktív témák