Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • #65675776

    törölt tag

    válasz cikasz #1717 üzenetére

    Addig rendben, hogy utálod őket. De itt az ideje, hogy ezt meg is indokold! Az olyan válaszok, hogy teszemazt ''csak'', illetve az általában hangoztatott közhelyek nem elfogadhatóak. Konkrét válasz érdekel!!!

    Hogy valaha is megsértettél-e valakit? [link] Ha voltak durvább részek is, akkor senki nem hiszi el neked, hogy semmi bántó szándék nem volt a hsz-edben! Ráadásul ez a hsz azt is bizonyítja, hogy valódi ismeretek nélkül ítélsz meg dolgokat, ha valaki kijavít, pontosít, akkor pedig leugatod.

    A kasztrálás dolgot javította Gyantusz. Persze érdekes lett volna egy szoprán titkosszolgálat, amely halálra énekli a célszemélyt. :)

    Meglepő, de az egyházakkal kapcsolatban egyezik a véleményünk. Az egyházakkal és nem a vallással. A vallás mindenki magánügye, sokféle lehet. Neked pl az a vallásod, hogy jobb lenne a világ ha a németek nyerték volna meg II. vh-t! A vallással magával nincs baj, a problémákat mindig az erre épített szervezetek, többnyire egyházak okozzák. (Ha láttad a Dogma-t, akkor ott egész komoly kis elmélkedést láthattál arről, mi a vallás és az egyház közti különbség.)

    A magyar elitnek az volt az érdeke, hogy jó szövetséges legyen, vagy legalábbis annak tüntesse fel magát. Ha nemet mondtak volna, akkor három évvel korábban szállták volna meg a németek Mo-ot. Ez viszont előrébb hozta volna a magyar célpontok angolszász bombázását. Nehéz eldönteni, hogy igazán ki a felelős és mennyiben.

    Szerintem tanulmányozd a családfádat, biztos lesz egy két érdekes dolog amin sírni fogsz. De ezzel nincs is gond: nem hinném, hogy lenne közöttünk bárki, akinek makulátlan a ''vérvonala'', sehol semmi keveredés, semmi vadhajtás. De ez nem is baj, ettől csak jobb lesz a génállomány.

Új hozzászólás Aktív témák