Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Gyantusz

    tag

    válasz mityku #788 üzenetére

    Háj, srácok!
    Ma olvastam a 601-900-as hsz-kat (798-nál abba hagytam).
    Adjatok már 1-2 forrást ezekkel az antarktiszi dolgokkal kapcsolatban, mert már megint felnyomtam az agyamat e miatt...
    Reprokaiser írásai ''érdekesek'' (749., 754., 758., 763., 769., 774., 785., 787., 794.), több helyen vitatni valóak, de a források újbóli beszerzése miatt elnapolom a reagálásomat (talán a januári szünetre, amikor több időm lesz, remélem nem kell majd UV-zni...) - ki tudja, a források begyűjtése során még meg is győzhetem magam az igazáról... (konkrétan a zsidó-létszámra gondolok)
    786., 798. hsz. korrekt!

    794. hsz. utolsó bekezdése: A Mein Kampf-ról:
    ''Megkoronázatlan'' Habsburg-''királyunk'' azt mondta vagy 5 éve a könyvre, hogy német nyelvtanilag kész katasztrófa az a könyv, de tartalmilag se különb (bár ő maga osztrák).
    <egyébként tényleg vannak benne akkora baromságok, hogy még!>

    mityku (788. hsz.): ''Ez mind bizonyított és történelem!'' Ez was ist? (forrás-forrás-forrás, olvasni szeretnék! - pontosabban inkább tájékozódni)
    Az ODESSZA helyesen írva:
    ODESSA (Organisation der ehemaligen SS-Angehöringen = Egykori SS-tagok Szervezete) - bár a szótár szerint ''Angehörigen''
    Ld. Frederick Forsyth: Az ODESSA-ügyirat (noha ez regény jellegű olvasmány, de érdekes! - van benne egy zsidó naplója, legalább azt érdemes elolvasni).

    Szóval, mik ezek az antarktiszi dolgok pontosan (na meg a csészealjak, ?antigrav.?)? Hol lehet ezekről olvasni (könyvek)? Érdekelnének ezek a ''misztikus'' dolgok és ''szeretnék'' olvasni róluk, már csak hogy képben legyek má' végre (hátha ''világosságot'' lehetne gyújtani bennük)!
    <és most nem kell szégyelni Kurt Rieder-t, meg a többit sem!>
    A ''sablon'' formában: író-cím-kiadó-évszám (ha nincs évszám, mert előfordul, akkor kiadás).

    Üdv!

    Örülj ifjú ember a fiatalságodnak! (A prédikátor könyve)

Új hozzászólás Aktív témák