Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • td

    senior tag

    válasz #65675776 #1992 üzenetére

    Nem tudom, melyik híd. Az a pálya, amikor először egy templomot pucolunk ki, majd odébb egy alacsony korlátú kőhíd vár. Egy Sherman is áll ott, néha lő egyet. Én úgy vettem észre, hogy ott a túlpartról végtelen szám jönnek az emberek, plusz egy(-két) helyről MG42-vel védik a hidat. Ha átérek, vár egy lövészárok, némi gyógyírrel. Nem messze van ott egy pajta, amiben egy tank és egy rádióállás figyel. Persze a tank is a híd felé lő. Rövid sorozatokkal Te hogy szoktál boldogulni? Csak leszereled időlegesen az embereket, vagy ki is nyírod őket?

    A Garand valóban jó, nekem nagyon tetszik, hogy amint kiürül a tár, kipattan belőle az a fém ék, tingelő hangot hallatva. Kiegészítőkkel - ezek szerint szerencsére - nem játszottam. A partraszállást meg tudtam csinálni, van egy jó útvonal, ott csak azt írtam, hogy mekkora kamu már, amikor a ködben nem is láthatnak a bunkerekből, és mégis halál pontosan rámlőnek. A jelenetek ismerősek, valóban. Pl. a Bangalore-os, így kapásból. A bunkeren belül nagyon jó lett a hangulat (becsapódó bombák remegtetik a falakat, kintről a pokol hangjai hallatszódnak be, fent a németek kiabálnak, néha por hullik alá a plafonról). Kicsit szerintem túl ''algoritmizáltan'' viselkednek az emberek ezekben a játékokban, de azért még elmegy a dolog.

    Ahogy mondtam is már asszem, a MOHAA Ryan-es, a CoD meg inkább Elit alakulatos (de itt nincs akkora hasonlóság, viszont pl. A híd túl messze van c. film is visszaköszön belőle, vagy az UO-ból a Navarone ágyúi).

    [Szerkesztve]

    ''Pre-visualization hardware by AMD Opteron processors.''

Új hozzászólás Aktív témák