Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Gyantusz

    tag

    Asszem a csendes-óceáni hadszínteret eléggé kiveséztük...
    Eszembe jutott még ez-az, de majd később. Csak ''módjával''.

    Helyesbítés benne:
    1977. szeptember 22-33., helyett 1977. szeptember 22-23.
    <Francé' van ez a két billentyű ilyen közel egymáshoz?>

    daa-raa: ''Tisztára: A következő rész tartalmából.''
    Vehetjük úgy is.

    ''A végén szerepel az alábbi szöveg:''
    Már régen láttam. De újfent kijött belőlem, idézetedet olvasva, hogy nekem ez kevés! Tőle sokkal többet várnék el. És a családjával mi lett? Legalább írta volna oda, hogy pl: ''a Szpilman-családról a film készültéig nem kerültek elő adatok.'' És kész. Le van tudva.
    Amúgy történetileg / történelmileg korrekt.

    mityku: A ''szovjetorosz ''mókák'' '': pl. partizánakciók, ''emberiségellenes bűntettek'', NKVD, stb. csak az összehasonlítás végett. Persze lehet el sem fog készülni.
    Az oroszok erre frankón vigyáztak mindíg is, hogy ''elvarrják a szálakat''. Sok információ nem szivárog ki abból az országból a mai napig sem, ''peresztrojka'' ide, ''glasznoszty'' oda...
    No meg a Holdra szállás kérdése is felmerült úgy 880-900 körül Reprokaiser által... (ez az 1ik kedvenc témám, csak nem most akarok újra olvasni a témában)

    Amúgy - általában - naponta szoktam olvasni a topicot, de a hsz-aim nem ilyen gyorsasággal születnek, mivel utána is kell azoknak nézni. Mivel ez nem egy számtech-téma, hogy csak úgy fejből vakkantsunk ki pár szót, vagy mondatot - időm meg nem ''annyi, mint a tenger'' -, így kell neki 1 kis idő.
    Az olvasáshoz meg van türelmetek, úgy látom. Bár eddig ilyen sokat író még nem volt ezen a topicon, az fix. Én legalább is nem láttam.
    A legtöbbet eddig Reprokaiser írta t'án...

    A 2174. hsz. nem egy nap szüleménye, hanem legalább egy hété, csak egy előző hsz. kihozta belőlem a befejezési kényszert (nem is így nézett ki).

    Örülj ifjú ember a fiatalságodnak! (A prédikátor könyve)

Új hozzászólás Aktív témák