Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • kp59

    aktív tag

    válasz didros #3026 üzenetére

    Nézegettem ezt a CFI A6819-es házat és a képek alapján tényleg alig lehet benne légmozgás. A takarólemez két oldalán ráadásul elöl vannak a lukak rajta (ha jól látom itt sajnos belül részben pont takarja őket az a lemez amire az optikai meghajtót illetve a merevlemezt lehet szerelni). Elég szűkös a hely is de ettől függetlenül ide is lehetne valami slim kialakítású 6cm-es vagy ha befér 10cm-es ventit szerelni (pl.6cm-es [link] vagy 10cm-es [link])
    Igaz ezek a ventilátorok nem annyira halkak (pl. a 10cm-es Scythe 29dBA 2000 rpm fordulaton az adatlapja szerint, a 6cm-e meg még hangosabb lehet de az 4700rpm fordulatú).
    Esetleg szóba jöhetne egy aktív hőcsöves chipset hűtő is (pl.[link]) de ahhoz tudni kellene azt hogy milyen magas hűtő férne oda be (az előzőleg belinkelt Coolink ChipChilla 94mm magas). Aztán ott van még az is hogy egy kis barkácsolással ki lehetne alakítani egy szellőző nyílást a ház oldallemezén egy 6 vagy 8cm-est amit le lehetne takarni ventilátor ráccsal [link] és ide be lehetne szerelni egy elszívó módban működő ventilátort. Esetleg egy másik lehetőségként a szellőző nyílást ki lehetne alakítani a felső takarólemezen is és ide akár 12cm-es slim kialakítású ventit is be tudnál rakni mert beférne. Az biztos rendbe tenné a hűtést a házadban :DDD
    A lényeg hogy vannak ott még lehetőségek csak ügyeskedned kell egy kicsit. :K

    Míg írtam látom raidx fórumtárs már képet is mellékelt a felső elhelyezésű ventilátorról :C

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák