Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • didros

    senior tag

    Srácok! Köszönöm a sok tippet és segítséget! Ezek alapján már el tudok indulni. Érdekes módon kissé stabilizálódtak most a hőmérsékletek, mióta a win7 befejezte a rengeteg frissítés letöltését és telepítését. CPU 46 fok, mag 56 fok netezés közben. Ezzel már meg is tudnék békélni, de azért az akkor sem normális, hogy egy kis terhelés mellett ilyen drámaian megugorjanak a hőmérsékletek. Mintha az is közrejátszott volna egyébként, hogy feltettem a catalyst drivert, mert az asrock honlapján az "allinone" csomag installálása után még mindig "szabványos VGA kártyának" ismerte fel a rendszer a videokártyát. Talán a nem megfelelő driver miatt nagyobb terhelést kapott a grafikus mag. Erre gondoltam, de lehet hogy csak bebeszéltem a dolgot. :-)
    A CFI ház meg tényleg nem volt a legjobb választás, pedig külsőre nagyon tetszik és a tápnak sincs szinte semmi hangja benne. A jelenlegi zajforrás a 4cm-es házhűtő és a processzorhűtő.
    Szerintem ezeket kellene lecserélni Scythe-re, csak először meg kell bizonyosodjak róla, hogy nem lesz utána még kevesebb a légszállítás. Na meg a winchesterem is egy tragéda, de ezzel egyelőre nem tudok mit kezdeni. Nem tehetek csak úgy félre egy 1TB meghajtót. :-(

Új hozzászólás Aktív témák