Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Integra

    titán

    válasz DCI_market #26759 üzenetére

    sajnos ez életem egyik szégyenfoltja, amit nem tudok már lemosni, csak kijavítani, az elkövetett hibát.. :DDD

    a crxforum is olyan, amilyen, igazából ott is ez a lényeg: a szemét kupac kicsi és rengetegen kapirgálnak rajta.. és persze a sok kapirgáló teljesen hülyének próbál nézni. én nem szólok bele ebbe az olajos témába, sem a fékesbe, meg a többibe, csak mosolygok az egészen, bár ez inkább nem is mosoly, hanem döbbenet. igaz, itt is az van, hogy senkinek semmi pénze, mindenki túlvállalja magát, nem hajlandó kevesebbel, de biztonságosan beérni, ezért folyik ott is minden topicból, hogy akciós, meg olcsósított, baráti áron, meg a többi teljesen felesleges és értelmetlen töltelékszó. ja és ehhez mindenkinek akkora mellénye van, hogy ihajj, ahogy az egészet előadják.. de valóban, ahogy monodd, ha ez a kereslet, a kínálat megteremtődik hozzá. :U

    titkon bízom benne, hogy a honda egy nap összekapja magát és lesz tisztes sportgépe újra, a mai kornak megfelelően, ami képes valóban labdába rúgni a komoly konkurenciával szemben. de amíg ezeket a cső primitív futóműveket és hajtásláncokat készítik csak, addig az esély nem sok rá.
    a tlx awd-je nagyon ígéretes, de, hogy az mikor jelenhet meg a civicben, vagy az itteni accordban.. európa csak egyre drágul tovább..

    komoly melót ölsz a prelübe, de megfogja érni :)

    [ Szerkesztve ]

    ...egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...

Új hozzászólás Aktív témák