Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • BlacKSouL

    addikt

    válasz DeathAdder #27017 üzenetére

    Ilyen. Tetejében kis piros betét drótkefével, letisztítani a javítás kráterét, esetleg már kiütött rozsdafoltot. Lecsavarod a kupakot, és belül tényleg teljesen mint a körömlakk. Csak sokkal gyorsabban szárad. Ha megszárad teljesen, érdemes egy második pöttyöt is rárétegezni, mert töredékére csökken a vastagsága, egy apró kőfelverődés krátere is olyan, hogy mikor odapöttyözöl egy apró pöttyöt, még domború, 2-3 óra száradás után már ismét kráter, csak már befestve. A második réteg többnyire már kitölti.

    Én már 4 éve minden tavasszal az első nagy mosás után végignézem az elejét, és ahol egy apró kőfelverődést látok, már be is pöttyözöm. Így csak tüzetes vizsgálódással lehet meglátni a helyét, míg egyébként hajlamos egy apró kráter is átengedni a vizet, és volt már, hogy már egy kis rozsdát is meg kellett kapirgálni a keféjével mielőtt ráfestettem.
    Mondjuk nem olcsó, így az eredeti színben, de a tényleges gyári színt csak így lehet megkapni, keverni soha nem fognak tudni ilyet, boltban meg amik vannak hasonló javítók... :U

    Aláírás (nem kötelező megadni)

Új hozzászólás Aktív témák