Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Avicularia

    veterán

    Nagy csalódás az új civic, jól belenyúltam egy ritka sz@r darabba :( :((
    Biztos hétfő reggeli összerakás.
    Pár naposan felfigyeltem rá (addig ment zene meg navigáció, nem volt csend az autóban) hogy nyikorgásféle hang jön a klímából. Gyors teszt, nem a venti adja a hangot, ha klíma kikapcsol akkor csend van,szóval ott lesz a gond.
    Múlt hét hétfő szerviz keresése Stockholmban, a legközelebbi csak 1 hónap múlva tud időpontot adni, ha kell csereautó is.
    Második próbálkozás a város másik felén, semmi gond szerdán vigyem be munka után, csütörtökön meg tudják javítani, csereautó is van.

    Ezt kaptam cserébe, valami kegyetlen kényelmetlen az ülése, büntetni lehetne vele, ha ezzel le kellene vezetni 500 km-t.
    Másnap 9 felé hív a munkafelvevő nő, hogy kész az autó, lehet érte menni. Kérdésre nem tudja megmondani mi volt a baj, majd beszéljek a főnökkel, ő tájékoztat.
    Munka után be a szervizbe, főnök mondja, hogy a 450 gramm gáz amennyinek kellett volna lenni a rendszerben, abból hiányzott 300 gramm. Nyomáspróbázták 1 órán keresztül, nem enged a rendszer, szóval a gyárban nem töltötték meg. (Szerintem hazudott, de ezt csak ők tudják ténylegesen)
    Másnap reggel pénteken munkába menet zörgést hallok az utastérben, de erről majd később.
    Szombat reggel feleségemet viszem munkába, a motortérből a jobb oldalról, fémes csattogás hallatszik mintha 2 lemez ősszerezonálna. 10 perc múlva elmúlik, azóta ez nem jött elő.
    Majd tegnap délután konstatálom, hogy az oldalamon szinte lötyög a kárpit, kattog össze vissza, a kárpitanyag kijött a műanyag alól ahogy elmozdul az egész.

    [link]
    [link]
    Feleségem hívta ma a kereskedést aki eladta az autót. A főnök visszahívta és azt mondta, hogy az eladóval kell majd beszélnünk, aki eladta az autót, ő holnap jön vissza szabadságról. Lehet szó árengedményről, vagy cseréről is, majd holnap elválik mi lesz, de én ragaszkodom a cseréhez.
    Nevetséges, ez még egy új daciánál is elfogadhatatlan lenne szvsz, nem ennél.
    Tudom mindenben van gyári hibás, de ha így kezdjük az első 2 hetet, mi lesz később?

Új hozzászólás Aktív témák