Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • zsid

    senior tag

    válasz Möhe #30006 üzenetére

    "A kocsi valóban nem érdemelte volna meg,de talán leesett volna az 1bites tulajnak hogy nem a 20 fillérért hiányzik az egyik mérnöki precizitású tükre."

    Én nem védem, különösebben nem érdekel hogy/hol állt meg ( bár a képből ítélve nem hinném, hogy olyan baromi nagy rokko forgalma lett volna a mucsajröcsögei abcnek - bár ez itt lényegtelen), de az ilyen türkörtörgelősditől nálam szakad a cérna.
    Én nem szoktam így parkolni/megállni ,de ha épp egyszer véletlenül egy hasonlóan "forgalmas" helyen megtörténne, azt azért ne te és a hasonló gondolkodásúak szabályozzák már ilyen módon. A sajátodat leverheted, rúghatod te dolgod.
    Van ember akit ezért fizetünk, úgy hívják rendőr meg közterület felügyelő. Ilyen esetben, ha valakit ez zavar, semmi nem tartja vissza attól hogy tárcsázza a 107-et, kijön a yard és majd szabályoz, az a dolga.
    Nekem sem tetszik, amikor az X5-ös zebrán meg járdán parkol, de meg sem fordul a fejemben, hogy beb@sszam a szélvédőjét csákánnyal, mert nekem nem tetszik, hogy oda állt... Nőjjünk már fel egy kicsit.

    <tRucKdriFteR>

Új hozzászólás Aktív témák