Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Topiccsendőr

    addikt

    Nem szoktam hozzaszolni a milyen motort vegyek temahoz, de most megis kedvem van, ahhoz a reszehez, hogy elkezdtek ropkodni a "penzpazarlas" meg "nincs ertelme" jelzok a fokozatossaghoz.

    Mondjuk ilyet meg nem hallottam olyantol, aki vegigjarta az olcso szarokkal, szerelessel, szopassal kikovezett hassznaltmotoros osvenyt, csak olyantol, aki mindezt nem csinalta.

    Mielott belefognek a teljesen erdektelen tucateletem elmeselesebe enis, hogy megis en milyen motorral kezdtem, mennyire voltam megelegedve, vagy sem, mennyire haltam meg majdnem vagy megsem, hadd kavarjam fel egy kicsit a szart.

    Szoval esszel motorozni. Nem kell kihuzatni egyesben. Satobbi.
    Megis mirol van itt szo? Ha ennyire esszel megy mindenki, hova a faszba kell 100 loero? Hova kell egyaltalan 50? Rakja le mindenki az A1 et, kesz.
    Jo, persze, a szazotven loerovel alul kenyelmesebb menni egy motorral, nem kell visszavaltani. de veletlenul sem hasznalja ki soha senki, igaz? Annyi esze van mindenkinek, aki elsore nagy motort vesz.
    Nem szeretnek senkinek a lelkebe gazolni, de az ilyen ember megis minek vesz motort? Osszeegyeztethetetlen szamomra az, hogy egy huszeves ember majfoltos kezzel huzza a gazt, nyammogva, mert elcsuszott a fogprotezisa. A legkisebb adrenalinfroccstol pedig szivrohama lesz. Ezeket kerulni kell modszeresen... Egy motoron. Erted. Amit azert veszel, hogy szivrohamod legyen, mert jo erzes nyelezni.

    Sokkal jobban megeri olyan motorral elesni, amit honapokig kerestunk, majd megvesszuk a karcmentes motort, amivel mi fogunk eloszor eldolni. Vagy beleteszunk tizezer kmt, es mivel be vagyunk szarva, hogy nehogy baja legyen, eletunk soran soha nem tanulunk meg rendesen motorozni. Az utakon jonehanyan leszoritanak minket, mert a keleteuropai kozlekedes jellemzoje, hogy azonnal megtalaljak a zsakmanyallat beszarisagaval kozlekedoket, akiket azonnal kifileznek. es ez a legjobb forgatokonyv. Aztan megyz
    unk be a munkahelyunkre, es hevesen kozoljuk a kolleganknak, hogy mar megint ki akarnak nyirni az utakon, es nem ertjuk, miert van ez igy. Az micsoda elmeny, tenyleg. Aztan el is adjuk a motort, mert tul veszelyes.

    Vagy ha mar egy eve nalunk van a nagymotor, es mar kezdjuk megszokni. Es mindenkinek mondjuk, hogy elsore nagymotor? Peeersze, ha van eszed, nem problema, en sem haltam meg... Aztan lenyelezzuk eletunkben eloszor egyesben, mert megelozunk valakit. Az uthiban az elkonnyult elso kereket meguti egy keresztborda. Elkezd csapkodni a kormany es televagjuk a szembe jovo potos ifat, nah abbol milyen sokat lehet tanulni, ha fetrengunk a kiszakadt hasfalunkbol arado beleinkben.

    Vagy csak levagja az egyik karunkat a szalagkorlat.

    Mert ezt senki nem mondta, hogy ilyen lehet egy szaz loeros motorral, meg nem volt egy gyengebb motorunk sem, ahol ugyanilyen szituacional kettot csap, es abbahagyja, mert nincs annyi ereje, hogy olyan sokaig elkonnyuljon. Peldaul.

    Nem menekülsz a csendőrség elől.

Új hozzászólás Aktív témák