Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • clon

    aktív tag

    válasz Halászbá #75618 üzenetére

    A másik 2 szolgáltató nem volt "eladósorba" így gondolkodhattak fejlődésben de a Telenor annak tudatában, hogy eladja miért vett vagy csinálna vezetékes szolgáltatást is ami csak viszi a pénzt a kezdetekkor (vagy a másik felvásárlása vagy a saját kiépítés miatt).
    A Telenor "mostohagyerek" szindrómája a végleges tulajdonosig aki már nem az eladásban vagy szétdarabolásban gondolkodik addig nem fog változni és nem lesz igazi átgondolt csomag vagy bármilyen díj bevezetés.
    Azzal semmi baj nem lenne ha egy szolgáltató "csak" mobil szolgáltató, hiszen a vezetékes, TV, mobil kombó ugyan jól hangzik meg lehet vele árat csökkenteni, de ott több részleg profitja adja az összességet amik önmagukban közel sem termelnek annyi pénzt - a Telekom vezetékes telefonja csak nyűg a népnek de csomagban van és csökkenti a csomagdíjat de ha lenne statisztika akkor kiderülne milyen alacsony számban használják az otthoni előfizetők (konkrétan van előfizetés de nincsen még vezetékes telefon sem a lakásban).

    Az előfizetés esete pedig pont úgy van csak mind a 3 szolgáltató esetén nem csak Telenornál, mert vannak helyek ahol a Telekom "csak" vezetékes telefont szolgáltat meg tányéros TV-t ami esőben már használhatatlan legtöbbször és a mobil netje meg 1-5Mbit full térerőn így rájuk is igaz csak a jól lefedett részen jó a csomagjuk. A Voda esetén meg még több a rosszul lefedett terület így azt is csak akkor éri meg ha jó helyen van az előfizető és őket is a csomagjuk viszi most nem a mobil rész.
    Egyik szolgáltató sem jobb a másiknál és mindenki ahhoz megy ahol neki a legjobb a vétel.

Új hozzászólás Aktív témák