Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • ABee

    tag

    Üdv uraim!

    Tapasztalatokra ennék kíváncsi.

    Mostanában tervezek TV-t venni. A 705 és a 829 közt vacilálok, 42 colosból mert max 200e a keret.

    El mentem sony boltba megnézni őket és elkeseredve tapasztaltam hogy a mozgás megjelenítésük egyszerűen borzalmas.
    2 kört is tettem. Mindkétszer HD adás ment egyszer HBO másik alkalommal Eurosport.
    Nem tudom hogy hívják ezt az efektet de úgy nézett ki hogy akikor az egyik szereplő elrántotta a képböl a fejét még egy része ott maradt ahol Volt mí a másik része már jóval eltávolodott. A másik hol megyfigyeltem: sífutam közvetítés a sielő piros ruhájának a darabjai még ott maradtak ahol nem kellett volna lenniük. Nem folyamatos Volt 1-2 másodpercenként 1x Volt ilyen főleg gyors mozgásnál mint mondtam.

    Az eladó a rossz minőségű adásra fogta mondván amúgy is T-s és szar. Betett egy bluerayt ahol nem is látszott de ott se gyors mozgás se nagy kontraszt a háttérrel nem volt.
    A szomorú az hogy szinte csak ennél a kettő készüléknél figyeltem fel erre. Sem a régebbi/alóbb kategóriás modelleken Sem a nagyobb képernyős drágább modelleknél nem láttam hasonlót.

    Nem tudom tudjátok-e miröl beszélek,/tapasztaltatok-e már hasonlót?

    Tényleg a rossz adás miatt van? Megszüntethető ha mondjuk kikapcsolom a Motion flow-t vagy game esetleg graphics módba teszem? (ezek csak utólag jutottak eszembe)

    Fontos megjegyeznem: elsősorban számítógépre lenne kötve film játék onnan menne. Az alacsony Input lag miatt néztem ezt a kettőt.

    A válaszokat előre is köszönöm!

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák