Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Landon

    őstag

    válasz chriskg #2318 üzenetére

    Én amit eddig láttam a saját TV-men az gyönyörű volt még a sima SD is az előző 6-os (A656, jó régi) Samsungomhoz képest de konzolt még nem kötöttem a TV-hez ill. komolyabb HD anyagot sem néztem. Viszont több hete olvasom már AVF-et és ott mindenki rendkívül meg van elégedve minden féle típusú anyaggal amit a TV-n néznek. Kifejezetten konzolhoz nagyon ajánlott. Amennyiben CSAK filmnézésre kell lehet, hogy vannak jobb alternatívák is Samsung-nál ezt nem tudom. De a gyors mozgásra eddig nem volt panasz. Mindenki ettől parázik ennél a TV-nél meg, hogy a Motion Flow xr200 az egy marketing átverés (valamilyen szinten az is) mivel nem lehet ki/be kapcsolni (Sony szerint folyamatosan be van kapcsolva) de ez mind nem bizonyosult problémának eddig.

    Akinek eddig bármi gondja volt és nem bírta kézzel utána kalibrálni a TV-t az mind a Factory Reset után azt vette észre, hogy minden rendbe jött és remek lett. Factory Reset szerintem ajánlott fw update után és megvétel után is.

    [ Szerkesztve ]

    There are no traffic jams along the extra mile.//\\Never argue with stupid people. They will drag you down to their level and beat you with experience.//

Új hozzászólás Aktív témák