Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Lauda

    félisten

    válasz cotagg #24134 üzenetére

    Szia!

    Most hogy irtad, atfutottam a masik tv kezelesijet, de abban csak azt irjak, hogy hogyan szereld fel a tv-re a talpat, hogy a tv hol legyen ekozben , arrol semmi. :B :( Koszonom az otletet, gondolom akkor attol nem lesz baja, ha kiemelem es valami sima dologra lefektetem. Az etkezo asztal eleg sima ehhez, majd valamit teritek ra. Kozben privatban is kaptam tippet, abbol kiindulva van egy kemeny agybetet szivacsom, lehet arra fektetem ra, a ketto kozul valamelyik mukodni fog.

    Attol nem karosodhat a tv, hogy az asztalra allitom, lefektetem, majd a talp felszerelese utan felallitom? A kicsi is ugy hajlott mint az allat, gondolom ez megjobban fog, ezert felek kicsit tole. :B :)

    (#24136) blakey Igazibol nem ertem most a reakciodat. Eddig mindig tok segitokesz voltal. Most nem tok mindegy a marka? Irhattam volna, hogy ha veszek egy 50-es sony braviat, azt hogy csomagoljam ki, akkor nincs ez. De en ugy tartottam korrektnek, hogy megirom, ez nem sony tv ami jon. :F ;)

    cotagg Akkor sikerult megkotni, orulok neki. Latod ott 1 evet hagynak, ezek szerint tobbet, mint mas ertekesitohelyeken. :K :R

    A balesetesre nekem azt is mondtak a MM-ban, hogy ha eldol a tv es pofara esik, arra is fizet. Persze az igazsag odaat van, szoval csak ovatosan. ;]

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák