Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • blakey

    titán

    válasz AL #38221 üzenetére

    Volt amikor javított a helyzeten az hogy a TV - másik HDMI jébe csatlakoztattam, de legtöbbször csak egy időre szünt meg a ( képnélküli ) probléma - Itt én erősen gyanakodnék a HDMI kábelekre, nem megfelelőek esetleg arra, hogy frekvenciaváltás történik és a hang előbb "érkezik" meg, mint a kép, ez meg ilyen minden készüléken jelen van csak esetleg rövidebb vagy hosszabb ideig. Ha úgy marad akkor én inkább a HDMI kábel problémára gyanakodnék. Soha, semmit nem kell dugdosni, minden HDMI bemenet azonos érzékenyégű, esetleg egyik/ másik el van látva 1-2 plusz funkcióval de mindegyiken működni kell egy STB-nek, Blu-ray lejátszónak, stb. Működés közben ne cserélgesd a kábeleket a HDMI-be, mert elszáll a HDMI aztán nézhetsz.
    Nem az Androidra kell kenni ezt a részt, semmi köze hozzá, nálam tökéletes, makulátlan a HDMI kezelés, nincs semmi gond és még 1X, nem Android probléma ha neked azzal van gondod. Legalább téves infókat ne terjesszetek, minden egyes ilyen beírás erősíti a "tudatlanok" és a" rosszakarok" táborát.
    Már volt 9 LCD tévém, de tökéletes, hibamente egysem volt . - Nekem is volt olyan 27 körül, de a HDMI kezelés mindegyik esetében hibamentes volt, ha nálad nem akkor a "tájékozatlanságra" tippelek, nem tudod, hogy milyen beállítások mellett működik a frekiváltás, ilyenkor miként működik a megjelenítő, stb. Akkor is elsötétül a kép ha a lejátszón a felbontás automatikusra van állítva, ilyenkor minden esetben a megjelenítő is vált és ez fekete képernyő mellett6közben történik.

    [ Szerkesztve ]

    *** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***

Új hozzászólás Aktív témák