Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Chal

    addikt

    válasz Gombinyó #41510 üzenetére

    +1

    Tényleg benézel szerintem valamit, az ATV 4K perpill az egyik legjobb lejátszó a piacon.

    Btw: xe90 wifijét mérte mér ki valaki? Elvileg USB3-on ül, és AC/5Ghz-n biztosan többet tud mint 100M (szemben a rezes interfésszel). Hirtelen rákeresve nem találtam toolt, de nem vagyok egy nagy android mágus, ha valahogy fel lehet rá reszelni egy iperf-et, és még nem tette meg más, akkor kimérem majd :) (Nyilván megfelelő AP-vel, amin szintén iperf3-al tudok csinálni 500-700Mbitet egy laptopról).

    Szerk.: na, egész jó benchmarkot találtam, sok infóval itt. Csak USB2, és nem nagyon bírja a SoC a gyűrődést (mindig ide kanyarodunk vissza, hogy dugnák fel maguknak), de azért 200M stabilan megvan (Nougat-al, alatta nem).

    A lényeges megállapítás talán ez:

    "As for playing back the jellyfish bitrate files over Wi-Fi, the Nougat based Sony TV for the first time played the 120mbps sample just fine via various servers and protocols from within Kodi. But the weak ARM cores have pretty much been maxed out. Keep in mind that the sample is 30fps only. I am quite confident that the TV would have stumbled at 60fps. So still beware that those TVs have primarily been designed to play those heavily compressed 24p Netflix and Prime Video streams."

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák