Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Mr.Skynet

    senior tag

    válasz vargalex #67344 üzenetére

    Hali! Értelek én, de az egy dolog, hogy le tudok forrasztani egy IC-t és vissza tudom tenni, de ettől még sajnos nem tudom, hogyan kell összevágni a linkben szereplő szoftveres dolgokat. :B Ezért nem megy ez nekem. :O
    Oké vannak leírások, hogy a bootloader meg az fw meg az atr fizikai memória címeket tekintve mettől meddig tart, de egyáltalán hol tudom letölteni az u-boot-ot meg az atr-t? Nyilván az FW az megvan, az világos, leszedtem a gyártói oldalról. Kiolvastam a flash chip tartalmát: ez van benne és ezzel így csak a power led világít a többi meg se nyikkan. Végső elkeseredésemben megerőszakoltam egy halott 941nd flash ic-jével, nah azzal a 1043nd minden led-je világít folyamatosan, csak a lan 1-2-3-4 led nem. Ezt már tényleg csak azért csináltam elmebeteg módon, mert érdekelt, hogy ugyan úgy power led világít-e csak vagy változik valami (a soc végül is azonos, bár semmi más nem stimmel tudom :DDD)

    Szerk.: hex editorral belenézve a kiolvasott tartalomba egyébként van benne adat gazdagon szóval valószínűleg mégse törölték le ahogy én gondoltam, pl. a router default pin-jét 58051528 simán meg is lehet találni, de miután nem is boot-ol szerintem még valami nagyon az elején sérülhetett, ha jól értettem a korábbi leírásaitok alapján, ha a bootloader még működik, akkor lehetne tftp-n feltámasztani, és ez erre képtelen szegénykém.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák