Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Alfalaca

    csendes tag

    Üdv
    Adott egy Vodafone gigabites net a fekete routerrel. Sokszor nem töltődnek be az oldalak, csak jó pár oldalfrissítés után. Nagyon idegesítő, mert volt hogy céges bankolás közben jött elő a hiba. Ott nem lehet több utalás között frissíteni, mert akkor kezdheted előröl. Ugyan ez építési napló írásakor, mikor a legördülő listák nem töltődnek be.
    Ezt egyenlőre csak wifin vettem észre, mert nagyrészt azon vannak az eszközök. Bár néha nehezen tölt be a youtube is tv-n pedig az kábelen kapcsolódik.
    Kb így fest a hálózat:
    router>kábeles kapcsolat: tv, xbox, pc(ezen nagyrészt torrent fut de nem hardcore módon)
    > wifis kapcsolat: 3 mobil, 2 nyomtató, egy tv, 2 tablet , 1 laptop
    Wifin se csatlakozik egyszerre az összes készülék a hálózatra mert csak ketten vagyunk ennyi kütyüre. Mobilon el is dobálja néha teljesen a wifit.
    Már hívtam a 1270-et 2x is, mindig csak nyomtak egy restartot a routeren ( ezt én is meg tudom tenni ), illetve azt mondták havonta 1x indítsam újra. De nekem a hibamentes állapot kb 1 napig jó utána kuka az egész. Pedig kértem kapcsoljanak vissza ipv4-re, hátha az ipv6-al van gond. (ezt nem tették meg a kérésem ellenére se)
    Most oda jutottam hogy veszek egy normális ax-es routert. Jól gondolom, hogy ha mondom hogy saját routert akarok beüzemelni, akkor kénytelenek lesznek visszarakni ipv4-be, illettve ezzel együtt lesz lehetőségem átkapcsolni a fekete csodát modem üzemmódba? Szerintetek ez megoldaná a gondomat?

Új hozzászólás Aktív témák