Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • BlacKSouL

    addikt

    válasz martillo #50533 üzenetére

    Durván átlag 12ezreket megyek 1 év alatt, és kicsit több a nyári fele, mint a téli, vagyis olyan 7000 körül van a nyári, és 5000 körül a téli. Néha összességében kevesebb, de az arány hasonló.
    Mivel második szezon a w20-al, már önmagával is van összehasonlításom, és első alkalommal még ez is sötétebb volt, meg fogyott is, most nem tartom lehetetlennek, hogy kitisztult belőle a korábbi sötét olaj, esetleg lerakódás, olajteknőből ezmegaz, nemtom. De mindenesetre elsőre is világosabb maradt, mint a vastagabb olajok.
    Nem tudom, mert annyi szezonon még nem vagyok túl, hogy mindkét márkából végigpróbáljam a w20-w40 sort, de nekem a mobil jobban bejött egyelőre.

    JoolsNOS: nem az esőt húztuk le, hanem a vizet, mert az utolsó öblítésnél kezdett el esni, közben beálltunk a garázsba(haver tolatott befelé én meg bőszen sétáltam a kocsi után nyikorgatva a szilikont :) ) De figyeltünk, nem lett baja.
    Az üvegre való szernél először fel kell vinni vékony rétegben a folyadékot, és eldolgozni rajta egyenletesen. Ez utána kifehéredik. Majd száradás után alapvetően száraz kendővel kellene letörölni, de a használatiban is benne van, hogy ettől maradatnak homályos foltok, ilyenkor egy enyhén nedves kendővel kell áttörölni, és utána a száraz már maradéktalanul leviszi. Szóval az első száraz törlést meg lehetne spórolni, de az legalább a fölösleget lehozza.

    Aláírás (nem kötelező megadni)

Új hozzászólás Aktív témák