Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • mephi666

    nagyúr

    válasz philoxenia #40034 üzenetére

    ...ha a mi 23éves f astra-nk régen kpm-es narancs volt, majd át lett festve szép bordóra/vörösre, az egy balesetnél súlyosbító körülmény? :DDD és az a tény meg hogy balkormányos, instant fejlövés?

    komolyra fordítva szerintem alap kellene, hogy legyen a 100% józanon/tiszta fejjel vezetés... aki meg nem tartja be, azt szépen elmeszelni... és nincs arról szó, hogy okozott-e balesetet: a lényeg, hogy okozhatott volna, tudatosan ült ittasan az autóba, vállalja ezután a felelősséget... a különböző kimutathatatlan könnyűdrogok a gyenge pontja a rendszernek: alkoholra ott a szonda, amit helyben ki tudnak mutatni, de ezeket a szarokat mire egy országban tiltólistára teszik, addigra 100újabb kering már a fogyasztók körében :( és sokkal kiszámíthatatlanabb a hatásuk, mint az alkoholé (pont ezért veszélyesebbek is mindenkire nézve)

    [ Szerkesztve ]

    "Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ BattleTag: mephiHUN#2258 ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris

Új hozzászólás Aktív témák