Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • mm89

    őstag

    válasz canniball #54958 üzenetére

    +HSM

    Hát igen, áron alul ment el, és az abs miatt volt ennyi a különbség. Szerintem megérte.

    (#54959) HSM
    Amúgy én is azt hittem, hogy szépen dolgozik 2000 környékén az sv. Simán gurult alapjáraton kettesben. De hidd el nekem ez jobb!
    Az én sv-m se volt túl öreg, bár a km sok volt benne, de szép állapotban volt (szerintem). Igazából ha kitartom , valószínűleg 600 felett is elment volna, de ez van ha siet az ember :)
    ABS:
    Ahogy írta is bob.zxr, az abs bizony jó dolog. Egyébként nem gondolom magam full kezdő, tapasztalatlan motorosnak, viszont abban majdnem biztos vagyok, hogy nálad többet mentem már az sv-vel :)
    Volt pár olyan vészfékezésem ahol a hátulja bizony csúszott. Száraz, jó hőmérsékletű úton. Ez a szerencsésebb. Úgy voltam vele, hogy (mivel az biztos volt, hogy kicsiZé kell nekem, csak az abs volt kérdéses) megér kb 100-150k felárat az abs. Ha csak egyszer menti meg a motort és engem az eséstől akkor máris visszahozta az árát. Ráadásul majd eladásnál is jól fog jönni :D (nem, még nem akarom eladni! :)) )
    Az meg, hogy hosszabb a féktáv, (tervben van egyébként az összehasonlítás haver sv-jével (k5 650s), hogy azonos tempóról mi történik. Sőt van egy ugyanilyen z750 is másik havernak, abs nélküli, ha lesz időnk összemérjük a dolgokat :) ) nem minden. Csak gondolj bele, befékez előtted valaki, te belemarsz a fékbe és elcsúszol. Én belemarok és esetleg utólérem, akkor is csak az eleje törik, vagy ha szerencsém van akkor addigra ő elindul újra és lesz helyem. Ehhez képest ha elcsúszik az eleje akkor tutira letörlöd a hűtőt, a festést, a kormányt, a kuplung- , fékkart, a fékpedált, a váltókart... Ráadásul elvileg (még nem próbáltam) abs el történő fékezéskor irányítható marad a motor. Ezt erősen kétlem, mert nagy fékezésnél ugye olyan erővel állítja fel a motort a fizika, hogy kizárt, hogy fékezéssel együtt kikerülést is lehessen csinálni, de majd kipróbálom azt is. Bár most, hogy jobban belegondolok, a kikerülést már nyilván kiengedett fékkel kéne csinálni.

    (#54961) KoVee84
    Miért adtad el? Mi lett helyette?

    Daywalker
    Hagyd, néhány hete ült át robogóról az sv-re. Valószínűleg sokkal többet tud mint bárki más itt!.. :P

    (#54975) HSM
    Na a terepezést meg ne hasonlítsuk már az utcához :D

    (#54987) persuader
    :C

    ELADÓ HONOR 8 32GB KÉK | ÚJ AKKUVAL! Ááá, így már nem is eladó!

Új hozzászólás Aktív témák