Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Kroni1

    veterán

    válasz Geresics #68008 üzenetére

    Én arra tippelek, hogy megcsináltatja, ha már ugyis ebay-ről rendelt cuccot hozzá, és nem adja el.. Sztem még vmennyi akár marad is zsebben.

    A másik témára visszatérve: Jó lett a Karoo3, eléggé brutál hangja van, de lehet vele gyorsan menni meg döntögetni, nem ráz annyira mint a másik terepgumi amivel vettem anno a motort. Viszont mikor fékezek és elérek úgy 40km/h alá ott olyan darálós hangja van mint egy trolinak! :) És nagyon jól áll a GS-nek, eléggé feldobja szerintem.

    A terepes képességeit szerintem ez a videó szemlélteti, de hétvégén már én is ki fogom tudni próbálni. Nem tudom még pontosan az útvonalat, de végig legálisan használható földutakon meg egysávos aszfaltozott utakon megyünk! Ezt a progit tegyem fel a telóra és akkor rögzíti h merre voltam?? Nem rossz, a multkorit is szivesen felvettem volna, hogy visszataláljak! Akkor megpróbálom! ;)

    Amúgy arra is gondoltam, hogy egyik hétvégén összefuthatunk majd ha gondolod, és kipróbálhatod a sisakomat, szivesen kölcsönadom ha jó rád, ez 58-59es fejre való..

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák