Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • macilaci78

    nagyúr

    válasz astrojoe12 #28156 üzenetére

    A minap, kb fél órája jöttem a Hungárián, a Stefánia felől fordultam a Népliget felé. Egy öreg Polo-s nagy nehezen beengedett a kapaszkodósávból, ahol ugye a trolik parkolnak, illetve buszsáv lesz egy rövid szakaszon. Mindegy, bent vagyok, vészvillogóval megköszönöm, megyünk szépen.
    A Hős utcai lámpa már bőven sárga, fékezek a külsőben, mindenki más is. Ő kihasználva a lehetőséget, kivág a középsőbe, köztem és a középső sáv bal szélén épp megálló motoros közt elhúz. Majd a villamosmegálló túlvégén lévő piroson és majd csak a Cipris utcai lámpánál áll meg. A motoros körbenéz, mi is történt, jön-e a Polo-t üldöző rendőrautó, vagy valami, majd elismerően megtapsolja a mutatványt.
    Kapjuk a zöldet, a motoros kilő, beéri a még pirosnál álló Polo-t és röviden, de gonolom, kifejtette gondolatait az eseménnyel kapcsolatban.
    Én komótosan a Salgótarján utcai pirosnál gurultam mellé. Két férfi, a sofőrülésben egy Távol-keleti úr kezében a szájához tartott telefonba beszél a Polo-ban.

    El nem tudok képzelni olyan szankciót, amitől a közeljövőben az elkövető hajlandósága drasztikusan visszaesne és a jelenlegi jogrendszer és közerkölcs mezein is megfér.

    Ha minden kötél szakad, nem kell félni az akasztástól! Eladó garzonlakás! Budapest III. ker. Tímár utca, 29 m2, galériás. https://ingatlan.com/34130552

Új hozzászólás Aktív témák