Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Integra

    titán

    válasz zolynet #26117 üzenetére

    brrrrrrrrrrr :DDD
    jó kis autó az a colt amúgy, látod, semmi baja. de az a motor.. :)

    amúgy kénytelen vagyok aláírni, hogy nem csinál (mindig) hülyeséget a honda és ezzel a kombival, az 1.6-os dízellel és a 6-os manuál váltóval, az adaptív hátsó futóművel belenyúltak a tutiba, mert piszkosul jó vétel, az egész csomag ahogy van, szinte tökéletes. dög ahogy kinéz, jól felszerelt, masszív kasztni, 4 főnek teljesen élhető beltér, csöndes, óriási csomagtér, a variálhatósága egyedülálló, nagyon jó utazó futómű, a hajtáslánc és a mechanika végre ismét példásan honda, és mocskosul halk a beltér.. próbáltam, tényleg az.
    én biztos csak benzinessel venném, az 1.5t is elkell menjen 6 liter körül normálisan használva. nekem másfél liter mínuszt nem ér meg a dízel hangja, még ha azt a honda a tökélyre csiszolta is.

    én a futóművel nem tudok mit kezdeni, ezért bukik meg nálam az új ctr. majd ha dw futómű (de legalább mcpherson és multlink) és awd lesz alatta, akkor tuti lesz. e nélkül egyszerűen kapufa marad. golf 3, s3, a-amg, sti, evo - ezek a nagyfiúk. amíg nincsen egy valamire való komoly awd, addíg csak futottak még kategória lesz a ctr, hiába a brutálisan jó motor és váltó meg az lsd.. kár érte. és megmondom őszintén, hogy a wtcc sem igazán érdekel, mert a síma aszfaltos versenypályára lehet, hogy jó a lovaskocsi futómű, de ezekre a közutakra nem.

    [ Szerkesztve ]

    ...egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...

Új hozzászólás Aktív témák