Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • csuzda

    aktív tag

    Sziasztok! 1 hónapja boldog tulaja vagyok egy 2010es 2,2 dízel Civicnek. Most hogy bejött a hideg felkapcsolom reggelente a fűtést, de nem mondanám a legmelegebbnek. Kb 16 km-t teszek meg majdnem ugyan ennyi perc alatt és a reggeli 8 fokban nem bírja felfűteni kellemesre a kocsit. Maxra tekert hőfokra van állítva, csak akkor kapcsolom rá a fűtést amikor a mutató azt mutatja, hogy üzemmeleg (kb a skála 35-40%-nál állhat, tegnap az útmutatóban úgy olvastam, hogy középtájt üzemmeleg a motor). Onnantól megy közepes-max fordulatszámon a fűtés és kb kéz meleg az amit fúj.

    Apám Bárdiban volt, megkérdezte, ott azt mondták, hogy 2 vízpumpa van a kocsiban, lehet a fűtéshez szükséges vízpumpával van valami. Egyik barátomtól vettem át, ő azt mondta, hogy neki se volt meleg, de nem is fázott. Amióta megvette nála ilyan volt (2019 elején vette). Ti mit tudtok tanácsolni, milyen irányban induljak el?

    Korábban írtátok, hogy a Rocket akkumulátorokat javasoljátok. Akkor gondolom ez jó lesz bele: Rocket 80Ah 680A Jobb+. 72Ah akksi van benne most, láttam a weboldalon 70Ah akksit is, de szerintem +3000 forintot megér a fentebb linkelt nagyobb kapacítású. Vagy rosszul gondolom? :D

    Olajból mit ajánlotok? Kézikönyv ezt írja.

    287ezer km van benne, váltó olajat is érdemes lenne cserélni?

    Válaszokat előre is köszönöm!

Új hozzászólás Aktív témák